Despre noi

Compania GESIROM ENTERPRISE SRL Pitesti a fost înființată în anul 1994, având capitalul social integral privat și asociați pe d-nul  Trașcă Constantin și doamna Cadindatu Roxana – Angela. Domeniul de activitate a fost producția de amestecuri și produse din cauciuc, realizată integral cu utilaje proprii, reușind să stăpânim întregul proces de producție.

Ținând cont de dinamismul pieței de afaceri din România ne-am extins ulterior în domeniul transportului rutier intern și internațional de marfă.Ținând cont de dinamismul pieței de afaceri din România ne-am extins ulterior în domeniul transportului rutier intern și internațional de marfă.

Indiferent de domeniul de activitate, am fost ghidați în afaceri de principii generale precum respectarea clienților și angajaților noștri, atenția față de nevoile acestora și operativitatea în îndeplinirea acestora. Succesul nostru se datorează disponibilității noastre față de cerințele clienților și seriozității de care am dat dovadă de-a lungul timpului.

Suntem convinși că putem prospera și evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Cea mai bună carte de vizită a companiei noastre au reprezentat-o recomandările clienților noștri, recomandări ce au creat noi oportunități de afaceri și reușind astfel să ne mărim portofoliul de clienți.

Prin oferirea de servicii și produse de calitate, la prețuri competitive, am devenit furnizorul preferat al clienților noștri, contractele transformându-se în parteneriate strategice de termen lung.