Gesirom enterprise

Compania Gesirom Enterprise a fost înființată în anul 1994 având ca domeniu de activitate producția de amestecuri și produse din cauciuc. Ulterior, datorită dezvoltării de la an la an și din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, ne-am lansat în domeniul transportului rutier intern și internațional de marfă.

See more

Transport

Gesirom Enterprise efectuează cu mijloace proprii transport rutier intern și internațional de marfă. După o experiență de minim 10 ani în domeniul transporturilor rutiere interne și internaționale de marfă, garantăm servicii de transport rapide și în siguranță, informații prompte cu privire la situația autovehiculelor și prețuri competitive.

View details

Production mixtures and rubber products

Din anul 1994 producem amestecuri și produse din cauciuc, reușind să satisfacem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri din diferite ramuri ale industriei. Toate inovațiile tehnologice de-a lungul timpului au fost implementate în procesul nostru de producție, folosind în prezent utilaje de ultimă generație și obținând astfel produse calitative la costuri minime.

View details